Creatief naar een passende baan

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in creatief bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw zoektocht naar een baan. Deze methode is naast anders ook gebaseerd op de wetenschap.

Mijn jarenlange ervaring als loopbaanadviseur bij arbeidspsychologenkantoren heb ik samengevoegd met mijn opleiding als psycholoog en kunstzinnig dynamisch coach. En jij mag kennismaken, een voorproefje op het 'echte werk'.

Moet je creatief zijn? Kunnen tekenen? Of schrijven? Nee, totaal niet. In deze prestatiemaatschappij is het bijna niet voor te stellen, maar bij creatief werken aan je persoonlijke groei gaat het niet om het eindresultaat, of dat geslaagd is, maar om de weg ernaar toe.

Voordat jij weet wat je wilt en wat je kunt, moet je eerst weten wie je bent. Vaak is taal alleen niet voldoende om het onbewuste bewust te maken. En daarbij gaat het natuurlijk niet of hetgeen jij op papier zet een award oplevert. Dat doet het allang, maar dan alleen voor jou.

De opdrachten waar jij toegang toe krijgt, zijn kort en leuk en alleen geschikt voor een bescheiden kennismaking. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met mij. Af en toe ontvang je een interessante blog, of een nieuwtje. Ik houd niet van spammen, dus verwacht geen wekelijkse nieuwsbrief van mij.

Veel plezier!
Laposta e-mailmarketing